Recension

Här kan skicka in din recension av Jack3d samt läsa befintliga recensioner. Skriv kortfattat vad du tyckte om Jack3d. Vilken omedelbar effekt gav det? Vilka resultat fick du på sikt? Hur var smaken? Hur står den sig jämfört med andra pwo-produkter?

Klicka här för att skicka in din recension


Fyll i fälten och skicka in din recension av Jack3d
* Required Field

USPlabs Jack3d Ultrakoncentrerad prestationshöjande pre-workout produkt SKU UPC Model

Riktigt bra Pre workout produkt. Energin är helt klart bättre än utan. Jag har aldrig ett dåligt träningspass med Jack3d utan brukar kolla på g

May 17, 2012 by Anonymous
Namn: Mathias • 
Ålder: 26 

Riktigt bra Pre workout produkt. Energin är helt klart bättre än utan. Jag har aldrig ett dåligt träningspass med Jack3d utan brukar kolla på gånger på klockan under passet, första gången har det gått en timme, andra gången har det gått två timmar och då får jag endå slitna mig därifrån. Blodet rusar fortare igenom musklerna och pump är oundvikligt i samtliga muskelgrupper.

Stickningarna som uppträder 10-20 minuter efter man mundigat Jack3d är inget som direkt tilltalar och kan jämnföras gravt med stickningarna du får i händerna om du suttit på dem i 20 minuter och du sedan tar bort dem så blodcirkulationen börjar.

Priset är bra i jämnförelse med andra pwo's dock så om pengar inte är ett problem så tycker jag att man ska välja Crack istället (pwo gymgrossisten). Som med alla Pwo så har man oftast i alla fall gått ifrån startdos (en skopa) till maxdos (tre skopor) på under 2 månaders tid när man tränar cirka 5 dagar i veckan.

Å andra sidan om jag inte tagit en pwo i klass med Jack3d eller Crack så hade jag inte funnit motivationen att träna 5 dagar i veckan i överhuvudtaget :P.


Den bästa PWO:n som jag testat hittills, liksom andra recensenter skrivit så svettas man duktigt. Dock är pumpen det som är häpnadsväckande, har

May 14, 2012 by Anonymous
Namn: Emil • 
Ålder: 23 

Den bästa PWO:n som jag testat hittills, liksom andra recensenter skrivit så svettas man duktigt. Dock är pumpen det som är häpnadsväckande, har aldrig fört haft sådan ork, en ork som dessutom kommer tillbaka när du trodde du satt hanteln för sista gången. Rekommenderas starkt! Ska tilläggas att jag tar dubbel dos med lyckat resultat, dvs 2 skopor!


Grymt bra, men svettas som ett svin,rena rama Hulken på gymmet

Apr 17, 2012 by Anonymous
Namn: Tommy • 
Ålder: 39 

Grymt bra, men svettas som ett svin,rena rama Hulken på gymmet


Grym PWO, 3 & 1 halv skopa då får jag ordentlig Pump! Sover som en stock på nätterna!

Feb 14, 2012 by Anonymous
Namn: Andre • 
Ålder: 16 

Grym PWO, 3 & 1 halv skopa då får jag ordentlig Pump! Sover som en stock på nätterna!


Första gången jag tog det fick jag värlens kick! kändes som jag gick på moln, därefter får jag inte samma kick men får hyffsat bra pump! Tar 2

Feb 13, 2012 by Anonymous
Namn: Fredrik • 
Ålder: 24 

Första gången jag tog det fick jag värlens kick! kändes som jag gick på moln, därefter får jag inte samma kick men får hyffsat bra pump! Tar 2 skopor, ända nackdelen är väl att jag efter jag tränat är extremt törstig jämt och pissar dom en diabetiker! Men brukar sitta i 1 kväll bara! Rekomenderas.


Jag måste sätta en klar femma på denna produkt! Jag får en sjuk energi och bra fokus samt kan pressa några reps till och verkligen musta ur muskl

Jan 05, 2012 by Anonymous
Namn: Tobias • 
Ålder: 23 

Jag måste sätta en klar femma på denna produkt! Jag får en sjuk energi och bra fokus samt kan pressa några reps till och verkligen musta ur musklerna, jag har också märkt att jag blir sjukt glad och speedad =) Känns som energin aldrig ska ta slut, köttar 2 timmar på gymmet utan att ens ha slut på energin. Tack Jack3d! Mvh/ Tobbe


Under pg viktminskning och därmed påbörjad träning så fick jag tips från grabbarna på jobbet om Jack 3d. Känns som jag kan springa hur långt

Jan 03, 2012 by Anonymous
Namn: Jenny • 
Ålder: 41 

Under pg viktminskning och därmed påbörjad träning så fick jag tips från grabbarna på jobbet om Jack 3d. Känns som jag kan springa hur långt som helst och kan lyfta tyngre på gymet. Får finnar av det tyvärr:( men för träningseffekt klarar jag mig på en knapp skopa. Då ska påtalas att jag varken dricker kaffe eller te så jag är nog rätt känslig. Läste avtalet på gymet nu att inga kosttillskott är tillåtna varav jag blev lite orolig för pissprov. Gissar att det syns då?


pass1: 0,5 skopa -> ingen effektpass2: 1 skopa -> ingen effektpass3: 1,5 skopa -> ingen effektpass4: 2 skopor -> sticker lite i ansiktetpass5:

Aug 03, 2011 by Anonymous
Namn: Erik svensson • 
Ålder: 29 

pass1: 0,5 skopa -> ingen effekt
pass2: 1 skopa -> ingen effekt
pass3: 1,5 skopa -> ingen effekt
pass4: 2 skopor -> sticker lite i ansiktet
pass5: 2,5 skopor ->sticker lite i ansiktet

pass6: 3 skopor -> känner mig lite påtänd och glad. lyfter lite tyngre än vad jag förväntat mig, blir lite mer fokuserad än annars..


Har hört av vänner att den är skitbra :) men jag har en fråga, kan man ta jack3d tillsammans med en fettförbrännare som t ex ripped fuel 5x ? Ta

May 11, 2011 by Anonymous
Namn: Kevin • 
Ålder: 19 

Har hört av vänner att den är skitbra :) men jag har en fråga, kan man ta jack3d tillsammans med en fettförbrännare som t ex ripped fuel 5x ? Tack


Jävligt nöjd med denna produkten. Har kommit fram till att den bästa doseringen för mig är ca. 2 skopor. Raspberry Lemonade har jag & tycker den

Mar 29, 2011 by Anonymous
Namn: Richard • 
Ålder: 18 

Jävligt nöjd med denna produkten. Har kommit fram till att den bästa doseringen för mig är ca. 2 skopor. Raspberry Lemonade har jag & tycker den påminner lite om Red Bull nästan, sjukt god! Känner av riktigt sköna stickningar i händer, ben, ansikte & får faktiskt ett ganska bra pump.
Dock ganska marginella skillnader men vill du köra på en pwo så kör självklart på denna!


4.4 5.0 11 11 Riktigt bra Pre workout produkt. Energin är helt klart bättre än utan. Jag har aldrig ett dåligt träningspass med Jack3d utan brukar kolla på gånger på klockan under passet Jack3d
Page:
12