Om USPlabs

USPlabs ursprung går att spåra tillbaka till mitten av 1990-talet då nutrition-studenten Jacob Geissler vid Texas A&M-universitet började forska om de verksamma ämnena i världens naturliga örter. Senare, med hjälp av toppforskare inom sportsvetenskap, så inledde Jacob sitt uppdrag att förbättra utbudet inom kosttillskottsbranchen. Gruppen sökte efter säkra, naturligt förekommande ämnen som förbättrar prestation, utseende och vardagligt liv. Med tekniker såsom HPLC och Bio-Assayed Extraction gjordes stora vetenskapliga framsteg.

Det första genombrottet kom när Jacob och hans grupp lyckades isolera det verksamma ämnet i örten Cissus Quadrangularis som använts mot diverse ledbesvär inom Indisk medicin i århundraden. Man tog ett patent för denna isoleringsmetod – USPlabs Patent #7,582,316 – som nyttjas i produkten SuperCissus RX.

Jacob har sedan dess breddat sitt team med representanter från ett stort spektrum av hälso och sportsområden och resultaten har inte låtit vänta på sig. USPlabs har sedan sin tillkomst släppt banbrytande produkt på banbrytande produkt och trenden lovar att fortsätta. USPlabs produkter sprider sig som en löpeld genom världen och finns snart att få tag i överallt.

USPLabs banbrytande produktlinje

Det som utmärker UPSlabs är den gedigna vetenskapliga metoden, den avancerade teknologin, råmaterialens färskhet och kvalitet samt det pressade priset. Dessa hörnpelare är vad som gör USPlabs till det absolut intressantaste företaget i kosttillskottsbranchen.

Läs mer om USPlabs på deras officiella webbplats.