Smak

Smaker på Jack3d

Jack3d finns för närvarande i 4 smaker: Raspberry Lemonade, Grape Bubblegum, Lemon Lime och Tropical Fruit Punch. Vi har betygsatt dessa smaker nedan. Bästa smaken på Jack3d är som baken, dvs delad, men förhoppningsvis ger våra betyg en fingervisning om vilken Jack3d som har godast smak.

Grape Bubblegum

Betyg: (9/10)
Kommentar: Mycket trevlig smak för att vara pre-workout och definitivt bästa smaken på Jack3d. USPlabs visar här att pre-workoutprodukter faktiskt kan smaka gott och det är mycket uppskattat. Detta är definitivt en smak för nästan alla. Lite kemisk kanske men det är ju kemikalier i burken så det är ju som det ska vara. Time to chew bubblegum and kick ass!

Lemon Lime

Betyg: (8/10)
Kommentar: Mycket angenäm smak. Påminner en del om energidrycken Gatorade. Kanske inte något man vill dricka till sina måltider men som pre-workout är det suveränt. Tycker man att denna är för syrlig så är ett hett tips att blanda ned en halv skopa tropical fruit punch i mixen för rätt brytning.

Raspberry Lemonade

Betyg: (8/10)
Kommentar: Den senaste smaken på Jack3d. Uppfriskande och trevlig. Den kommer på delad andraplats tillsammans med Lemon Lime. Visst, det är väl inte som att dricka nygjord lemonad men allt är relativt och för att vara pre-workout så är smaken mer än godkänd.

Tropical Fruit Punch

Betyg: (6/10)
Kommentar: Inte den bästa smaken på Jack3d. Snarare den sämsta. Men den går ner utan större problem. Med en hälsosam portion fantasi och stängda ögon så kan man inbilla sig att det är färskpressad tropisk fruktjuice man dricker.